Modalitati de livrare

Clientul poate opta pentru una din cele 2 metode de livrare:

1. Livrarea prin curier

2. Ridicare personala de la sediul Masterbike
Livrarea prin curier

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Comenzile vor fi livrate in mod normal in 24 de ore dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii Autohut.ro, in functie de locul de depozitare a produselor.

GRATUITA pentru comenzi peste 500 lei in limita a 5 kg.**Transport gratuit pentru comenzile cu valoare de min. 500 RON este valabil doar pentru colete de cel mult 4kg.
In cazul coletelor ce depasesc aceasta greutate sau volum, kilogramele suplimentare vor fi achitate de catre client.

*Livrarea prin curier se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 500 lei in limita a 5 kg. In colaborare cu Fan Courier (momentan) putem livra in orice localitate din tara fara a percepe taxe pentru kilometrii suplimentari.

Pentru comenzi sub 500 lei, taxa de curierat este de 25 lei (TVA inclus).

* Datorita conditiilor dificile de transport, pentru produsele care fac parte din urmatoarele categorii si care se doresc livrate prin intermediul curierului rapid, se percepe o taxa suplimentara de 30 lei, indiferent de valoare comenzii.

- Anvelope moto

- Jante moto

- Cutii voluminoase

In cazurile in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata, curierul il va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrari. Daca in termen de 7 zile calendaristice livrarea nu va fi incheiata, coletul va fi returnat Vanzatorului, care va anula comanda. Cumparatorul poate relansa comanda respectiva, urmand sa suporte costurile unei noi livrari.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorului termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre acesta, comanda va fi anulata.

Va rugam insistent ca la primirea coletului sa verificati cu atentie piesele primite. Sesizarile referitoare la integritatea si/sau continutul coletelor se vor face in momentul livrarii prin redactarea obligatorie a unui proces verbal constatator in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara va fi extrem de greu de solutionat, deoarece firma de curierat nu va putea fi trasa la raspundere.

Programul de livrare al curierilor:

In Bucuresti, de Luni pana Vineri in intervalul orar 10.00 - 18.00, Sambata in intervalul orar 10.00 - 16.00 (doar in localitatile unde exista sediu Fan Courier)
In tara, de Luni pana Vineri in intervalul orar 10.00 - 20.00, 
Sambata in intervalul orar 10.00 - 14.00

Ridicarea produselor de la sediul firmei?

Clientii care doresc sa ridice personal produsele de la sediul firmei (Bulevardul Nicolae Grigorescu, nr. 110, sector 3, Bucuresti) pot face acest lucru dupa ce au plasat o comanda folosind modalitatile mentionate. Dupa plasarea comenzii un agent Autohut.ro o sa va contacteze pentru a va transmite o ora si data aproximativa la care va puteti prezenta la sediu in vederea preluarii produselor.
Program showroom

Luni - Vineri, între orele 09:00 - 17:00;

Livrarea comenzilor cu optiunea ridicarii de la showroom

Comenzile confirmate pâna în ora 14:00 pot fi ridicate de la showroom în aceea?i zi, începand cu ora 15:00.
Comenzile confirmate dupa ora 14:00 pot fi ridicate de la showroom a doua zi începand cu ora 09:00.

*La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online) este obligatoriu prezentarea unui act de identitate:
– Pentru persoane fizice este necesara prezentarea unui act de identitate
– Pentru persoane juridice este necesara prezentarea unui act de identitate si imputernicire/stampila din partea firmei.