Alege motocicleta

Manusile Liberty Racer

Manusile Liberty Racer

Liberty Racer, mănuși care vă avertizează despre zonele periculoase

Acum că am reușit să vă atragem atenția, vom putea detalia funcționarea acestei noutăți care ar putea să aterizeze pe site-ul nostru în primăvara anului 2018. Nu vom reuși să vorbim despre asta din nou cu această ocazie!

Totul se bazează pe aplicația Liberty Rider, pe care o susținem cu mândrie >ca parte a Laboratorului nostru . Odată conectat prin intermediul telefonului Bluetooth al telefonului dvs. la mănușile Liberty Racer, acesta vă poate avertiza de abordarea periculoasă. O vibrație sensibilă în interiorul încheieturii mâinii arată că va fi timpul să fii atent într-un kilometru. Nu este nevoie să consultați un ecran al celei de-a șaptea și, prin urmare, să părăsiți drumul din vedere. Malin! Suntem de acord, ducatiștii părăsesc un handicap.

O vibrație sensibilă în interiorul încheieturii mâinii arată că va fi timpul să fii atent într-un kilometru.

Acestea fiind spuse, pentru a rafina feedback-ul, trei LED-uri vă permit să evaluați distanța care rămâne înainte de pericol:

  • LED verde deschis: zona periculoasă în 1 kilometru
  • LED galben aprins: Mai mult de 600 de metri
  • LED-ul roșu aprins: Mai mult de 200 de metri.

De asemenea, vă puteți bucura de o funcție aproape de un limitator de viteză . Primul program pentru aplicația Liberty Rider cu un prag de viteză. Pe drum, mănușa vă va anunța printr-o vibrație când o traversați ... Practic pentru a vă salva punctele prețioase.

Adăugați la acesta un indicator de încărcare și un comutator la baza manșetei.

Versiunea 2.0 a solidarității motociclistului

Să clarificăm puțin conceptul de pericol. Totul depinde de ceea ce a fost raportat anterior de ceilalți proprietari de mănuși. Turnul periculos, accidentul, obiectele de pe șosea și alte zone de control , de exemplu. Da, Liberty Racer nu sunt doar o interfață dedicată pentru a vă informa despre starea drumurilor. Acestea vă oferă posibilitatea de a raporta pericolele altora. Versiunea 2.0 a solidarității bikerilor, dacă doriți!

Mănușile Liberty Racer vă oferă posibilitatea de a raporta pericolele altora. Versiunea 2.0 a solidarității bikerilor, dacă doriți!

Pentru aceasta, Racer a pus un buton pe capătul degetului mare stâng. Acesta este ușor de apăsat, dacă este necesar, de mâner, de exemplu. Fiecare proprietar al mănușilor poate urmări, prin urmare, informații prietenilor . Să nu uităm pericolele fixe pe care Libertatea Rider devs le-ar fi geolocat în prealabil, de asemenea.

Creați o comunitate

După cum explică Emmanuel Petit, fondatorul aplicației Liberty Rider, aceste mănuși nu vor fi vândute foarte scumpe. În scopul atingerii unui maxim de motocicliști. Și putem înțelege cu ușurință logica: cu cât mai multe mănuși vor fi aruncate pe drumurile franceze, cu atât mai multe informații vor fi bine și securitatea noastră va fi asigurată! În ciuda electronice de la bord și o mai mult de finisaj corect (unul este pe Racer , oricum!), Prețurile lor ar trebui să rămână rezonabile: conta doar 20 € mai mult decât o pereche de mănuși , fără echivalent electronica .

Aceasta prima versiune de mănuși Liberty Racer va dovedi mai potrivite pentru practica la frumoasa saiso n printr - un design zone ventilate destul de lumină și. Asigurați-vă că electronicele sunt protejate de apă în caz de ploaie neașteptată! Rețineți că o versiune mai "prietenoasă pentru iarnă" ar trebui să vadă ziua următoare.

Desigur, mănușile Liberty Racer sunt certificate ca EPI , cu eticheta CE care merge bine - nu vă putem da vina!

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code